Zvířátka Good Gout: Příroda si zaslouží ochranu

Člověk pro sebe chce to nejlepší. Občas při tom ale zapomíná, že nemůže jen brát. V minulosti se proto často stávalo, že z přírody vyrval jen to, co se mu hodilo, a bylo mu úplně jedno, že na místě po jeho hrůzném činu zbyla jen díra. To v tom lepším případě. Příroda má naštěstí velkou moc léčit a umí uzdravit i sama sebe. Tuto díru dokázala časem opět zacelit a vše fungovalo, jako by se nic nestalo. Jenže… stokrát nic umořilo vola, říká staré české přísloví. Doba pokročila a lidé z přírody těžili víc a víc. A tak se stalo, že příroda se už nedokázala vyléčit sama a zmizely z ní některé rostlinné a živočišné druhy. A to navždy. Naštěstí to některým lidem nebylo jedno a začali přírodu chránit.

Pro nás i děti našich dětí

Ochrana přírody a udržitelný rozvoj je to, co nám dnes zbývá, abychom planetu Zemi pro naše děti zachovali aspoň trošku takovou, jakou jsme ji znali, když jsme byli malí my. Aby i naše malé ratolesti, až vyrostou, mohly chodit do přírody a ukazovat zase svým dětem, že v ní žijí zvířata, rostou stromy, kvetou květiny a v mořích se prohánějí ryby. Že kolem nás není jen plast a ropné skvrny. 

zviratka-gg

Zachraňme spolu slony i ostrov Mauricius

Existuje mnoho způsobů, jak pomáhat přírodě. Můžeme se chovat ekologicky a zbytečně ničím neplýtvat, používat pouze produkty, které jsou šetrné k přírodě, nebo přispívat nadacím, které přírodu chrání či pomáhají zachraňovat. Anebo všechno dohromady! My v Good Gout si zakládáme na tom, že naše produkty přírodu neničí. Ale chtěli jsme udělat ještě víc. A tak jsme se spojili s nadací GoodPlanet, která přírodu nejenom chrání, ale hlavně zvyšuje povědomí o ochraně přírody mezi lidmi. Jsme firma, která využívá přírodní produkty a která je ke svému přežití potřebuje. Je pro nás tedy naprosto zásadní přírodu chránit, abychom i my mohli dále prosperovat. Rozhodli jsme se proto vytvořit produkt a věnovat z něj vždy 5 % na ochranu přírody. A vy to můžete dělat s námi. Pokaždé když si kousnete do našich BIO Máslových zvířátek, BIO Citronových zvířátek nebo BIO Máslových zvířátek polomáčených v hořké čokoládě, budete vědět, že 5 % z ceny, kterou jste za ně zaplatili, poputuje právě nadaci GoodPlanet. A ta je využije na záchranu mořského ekosystému v okolí ostrova Mauricius a na zlepšení životních podmínek slonů v Botswaně.

Pochutnejte si a pomáhejte!

Ano, je to možné zároveň si pochutnat a ještě vědět, že i když mlsám, dělám něco pro to, aby na druhé straně světa nemizely ryby a korály a sloni mohli žít v jejich přirozených podmínkách. Všichni máme právo na život, proto máme povinnost jej chránit. Nicméně raději zaměňme slovo povinnost za dobrou vůli a vychutnejme si Good Gout BIO Máslová zvířátka i dobrý pocit, že děláme něco pro ta skutečná. Věříme, že všichni dohromady máme moc změnit svět! Třeba tím, že si naše děti pochutnají a my pomůžeme zachránit ohrožená zvířata i jejich přirozené prostředí.

maslovahorkacitronova