Kendamil je zlatým partnerem České pediatrické společnosti

Kendamil

Mléka Kendamil splňují požadavky, které na dětskou výživu klade Česká pediatrická společnost. Tato odborná společnost zdravotnických pracovníků si klade za cíl podporovat zdravý růst a správnou výživu dětí a mladistvých.

Kojenecká mléka Kendamil vyrábí britská firma Kendal Nutricare, která se specializuje na výrobu produktů špičkové úrovně. Vyrábí širokou škálu produktů od výživy pro kojence až po výživové doplňky pro dospělé a specializuje se také na výrobu doplňků bez alergenů, laktózy, lepku až po kompletní jídla. Je rodinou společností zaměstnávající odborníky, kteří mají zkušenosti s výrobou kojenecké výživy více než 50 let. Mléka Kendamil jsou vyráběna ve Velké Británii v oblasti národního parku Lake District, který je znám jeho panensky čistou přírodou. Právě zde žijí na pastvinách krávy, které produkují vysoce kvalitní plnotučné mléko dodávající produktům Kendamil nezaměnitelnou chuť, potřebné vitamíny a minerály.

Česká pediatrická společnost je „odborná společnost zdravotnických pracovníků“ se zájmem o zvyšování odborné úrovně v oblastech preventivní, diagnostické, léčebné i vysoce specializované péče o děti a mladistvé v ČR s cílem podporovat zdravý růst a vývoj, preventivní opatření, správnou výživu a kvalitu života dětí a mladistvých ve zdraví i nemoci.

Zdroje:
https://www.pediatrics.cz/o-spolecnosti/o-nas/
https://www.pediatrics.cz/o-spolecnosti/partneri/