Představujeme Salvest, BIO výživu pro děťátka i maminky

salvest-blog

Filozofií estonské firmy Salvest je vyrábět dobré jídlo z kvalitních surovin a vyrábět je tak, aby přitom neubližovala přírodě. To jsou hodnoty, které vyznáváme také my, a protože na českém trhu tyto produkty za rozumnou cenu doposud chyběly, rozhodli jsme se, že je zpřístupníme také Čechům.

Salvest má s výrobou jídel zkušenosti už od roku 1946. Na trhy v různých částech světa je dodává už od roku 1946, přičemž její sortiment zahrnuje přes 200 výrobků pro děti i dospělé. Kromě toho, že si firma zakládá na používání kvalitních surovin, snaží se také o to, aby balení hotových výrobků odpovídalo současným požadavkům na rychlou a pohodlnou konzumaci.

BIO kvalita z lokálních zdrojů

Suroviny, ze kterých vznikají výrobky Salvest pod značkami Põnn (dětské příkrmy), Muuti (ovocné kapsičky), Smushie (vydatné svačinky) a Prestó (polévky), jsou v bio kvalitě. A nejen to. V rámci udržitelné produkce pocházejí z lokálních zdrojů, které se nacházejí maximálně 100 km od továrny, kde se následně zpracovávají. Odpadají tak nesmyslně velké náklady na přepravu, snižuje se uhlíková stopu a přispívá se k tomu, aby i naše planeta mohla lépe dýchat. 

Dokonalost je v jednoduchosti

Recepty jídel všech čtyř značek jsou jednoduché, protože nejdokonalejší věci bývají prosté. Tuto skutečnost si uvědomovali už naši předkové a platí to i dnes. Inovace jsou ale hybnou silou pokroku, a proto firma neustále dolaďuje recepty tak, aby byly naprosto dokonalé. Některé však ponechává již desítky let beze změny, protože zkrátka lahodnější už být nemůžou.

Život zpříjemňuje praktické balení

Být rodičem je náročné, takže každá vychytávka, která ulehčí starost o potomka, se cení. Toho si je vědoma také firma Salvest, a proto například polévky balí do praktických kapsiček, které nejenže chrání hotový produkt, ale umožňují jej přímo v kapsičce i ohřát a pak jen nalít do talíře. Ovocné kapsičky jsou vybaveny praktickým závěrem, takže když ji vaše dítě hned nesní, není nic jednoduššího než ji zavřít a nechat mu ji na později.

Produkty

SALVEST Põnn

Dětské příkrmy Põnn jsou vyrobeny výhradně z ovoce a zeleniny, které nesou certifikát bio. Vznikají ve spolupráci s uznávanou estonskou pediatričkou Reet Raukas a neobsahují žádné konzervanty ani přidané cukry. Mlsat je můžou mrňoskové už od 4 měsíců, ale představují ideální svačinku i pro starší děti.

Salvest Põnn
Salvest Ponn

Podívat se »

SALVEST Muuti

Ovocné kapsičky Muuti vznikají pouze z vyzrálého bio ovoce, takže již není třeba přidávat žádný další cukr. Přirozeně také neobsahují laktózu ani lepek. Podle toho, z jakého ovoce jsou vyrobeny, si na nich můžou malí mlsouni pochutnávat od 6, 8 nebo 12 měsíců. Umožní jim to praktické 110gramové balení s praktickým uzávěrem.

Salvest Muuti
Salvest Muuti

Podívat se »

SALVEST Smushie

Vydatná svačinka v praktické balení s uzávěrem. Kromě lahodné ovocné složky v bio kvalitě kapsičky obsahují také superpotraviny, jako třeba spirlinu nebo chia semínka. Není nic jednoduššího než si některou z nich ráno přihodit do tašky, takže zásobárnu zdraví prospěšné energie můžete mít u sebe vždy, když vám začne docházet.

Salvest Smushie
Salvest Smushie

Podívat se »

SALVEST Prestó

Polévky Prestó jsou naplněné vitamíny a energií až po okraj. Všechny jejich složky jsou v bio kvalitě a pochutnávat si na nich můžou jak dospělí, tak děti od tří let. Některé jsou lehce pikantní, jiné jemné a krémové. Kromě vegetariánů si mezi nimi vyberou si i zapřisáhlí vegani. A ti ostatní si můžou ohřát tu polévku, na kterou právě dostali chuť.

Salvest Prestó
Salvest Prestó

Podívat se »