Kojenecké mléko Kendamil zvolili rodiče Produktem roku 2021!

Kendamil Produkt roku 2021

Kojenecké mléko Kendamil 3 získalo titul Produkt roku 2021 a stalo se vítězem v kategorii Kojenecká mléka. Na nejvyšší stupínek je katapultoval zájem rodičů, kteří o něm v internetových obchodech vyhledávali informace, vysoký počet prodaných kusů a jeho hodnocení samotnými nakupujícími.

Maminky a tatínkové jako důvody spokojenosti s mlékem Kendamil 3 nejčastěji uváděli, že jejich dětem zkrátka chutná. Kromě příjemné chuti a vůně ovšem oceňovali i jeho složení a fakt, že je jako jediné na českém trhu vyrobené z poctivého plnotučného mléka. Dále oceňovali, že jejich děti po něm neublinkávají, že má praktické balení a že se snadno připravuje.

Pro rodiče je nicméně důležitá také cena, kterou hodnotili za takto kvalitní produkt jako příznivou. Všichni zákazníci pak kojenecké mléko Kendamil dalším nakupujícím doporučují. Za to i za kladné hodnocení jim moc děkujeme! Dodává nám to energii, kterou potřebujeme pro to, abychom na český trh mohli uvádět další kvalitní produkty značky Kendamil a pomáhat rodičům s péči o jejich nejmilovanější!

Pořadatelem soutěže Produkt Roku je společnost Heureka Group, která je provozovatelem nákupního rádce Heureka.cz. Na recenze na kojenecké mléko Kendamil 3 se můžete podívat zde.