Jak děti můžou mlsat a vy ještě budete mít dobrý pocit

Good Gout

Říkáte si, co je to za hloupost? Že mlsání přece nikdy nemůže být dobré ani pro zoubky, ani pro bříško? Jenže není mlsání jako mlsání. Mlsat se totiž dají i jiné věci, než jsou bonbony a dortíky napěchované bílým cukrem. Pamlsky můžou být i prospěšné…

Život by měl být prozářený hezkými chvilkami. K těm hodně příjemným patří třeba ty, kdy chuťovým pohárkům dopřáváme nějakou dobrůtku. A nemusí to být vždycky jen za odměnu. S radostí, a hlavně bez výčitek si je můžou dopřát každý den malí i velcí mlsalové jen tak – pro zpříjemnění dlouhého čekání na Vánoce. S produkty Good Gout si nejen pochutnají, ale jejich vlastnosti rozvíjejí i dětský svět a dovednosti malých mlsounů. Dospěláky pak může hřát dobrý pocit z toho, že pomáhají nejen dětem, ale také přírodě.

Recepturu našich dobrůtek vyvinuli odborníci na dětskou výživu spolu s pediatry tak, aby dětem chutnaly, a přitom podporovaly jejich přirozený vývoj! Jemnou motoriku a další dětské dovednosti pomáhají rozvíjet promyšlené tvary a barvy získané výhradně z bio ovoce nebo bio zeleniny. Dobrůtky obsahují pouze ingredience z čisté přírody a jsou vyrobeny tak, aby příroda čistá i zůstala. Odpovědní lidé jsou si moc dobře vědomí, že křehký ekosystém kolem nás je poklad, který je třeba chránit a zachovat pro příští generace. Proto se rozhodli část výdělku věnovat na ochranu přírody tam, kde už si nedokáže pomoci sama. A také na vzdělávání, aby co nejvíc lidí vědělo, proč je důležité přírodu chránit. Nákupem dobrůtek, které pro naše nejmenší vytvořili, jim v tom můžete pomoci. 

Je úžasné, když víte, že je jídlo zábava, a přestože dětem dopřáváte nějaký pamlsek, máte čisté svědomí. Za maminku žluté kolečko, za tatínka zelený trojúhelník... A nemusíte mít obavy. I když jsou sušenky barevné, je to jen díky přírodním ovocným a zeleninovým šťávám. Sušenky Good Gout BIO Sušenky barvy & tvary jsme vyvinuli ve spolupráci s expertem na montessoriovskou výuku a drželi se jejího motta: Pomoz mi, abych to dokázal sám. K rozvoji samostatnosti i jemné motoriky pomáhají bez zbytečných cukrů také Good Gout BIO Vanilková kolečka nebo Good Gout BIO Kakaová kolečka, která dětem padnou skvěle do malých rukou, takže si je můžou sice pod dohledem dospěláků, ale jinak už od deseti měsíců dopřávat docela sami.

Věděli jste, že včely spolu s dalším hmyzem opylují zhruba tři čtvrtiny rostlin, které produkují 90 % veškerého lidského jídla? Samotná včela medonosná se ať už přímo, nebo nepřímo podílí až na 1/3 lidské výživy. Můžete si to představit tak, že každé třetí sousto, které si vložíte do úst, by tu bez včel vůbec nebylo. Vzpomeňte si na to společně s vašimi dětmi u každé krabičky medových sušenek s medem a kousky čokolády Good Gout BIO Bee´scuits. Je třeba mít neustále na mysli, že ani my bychom bez těchto malých tvorečků nemohli existovat a že je třeba je chránit.

Na receptuře Good Gout BIO Máslových sušenek plněných lískooříškovým krémem si dal náš šéfkuchař skutečně záležet. Pro děti, kterým už byly tři roky, připravil sušenky, které obsahují to, co všechny děti milují – kakao! Kromě toho, že jsou až k prasknutí naplněné lahodným lískooříškovým krémem, v nich jako antioxidační kouzlo působí výtažek z dobře známé bylinky – rozmarýnu.

Abychom mohli brát z přírody čisté a hodnotné suroviny, z kterých pak vyrábíme všechny tyhle dobrůtky, nesmí ji lidé ničit, ale chránit. Stejně jako zvířata a rostliny je i my jsme její součástí a cítíme za ni odpovědnost. Pokud už se v minulosti stalo, že jí člověk ublížil, rádi bychom přispěli k tomu, aby byla opět taková, jako bývala dřív. Spojili jsme proto síly s kuchaři i ochránci přírody, aby se každým kousnutím do sušenek Good Gout BIO Máslových zvířátek staly děti i jejich rodiče nejen milovníky dobré chuti, ale také horlivými ochránci přírody. Část z toho, co za dobrůtky rodiče zaplatí, totiž putuje na záchranu mořského ekosystému v okolí ostrova Maricius. Pochutnat si a ještě u toho zahraňovat zvířata? Ano, těmito sušenkami to jde! A nejen s nimi. Z každého prodaného kusu Good Gout BIO Máslových zvířátek polomáčených v hořké čokoládě a Good Gout BIO Citronových zvířátek pomáhá 5 % z jejich ceny obnovovat přirozené prostředí slonů v jihoafrické Botswaně.

Vnímat a rozeznávat chutě pomáhají dětem Good Gout BIO Mini rýžové koláčky s jablky a Good Gout BIO Mini rýžové koláčky s borůvkami. Jejich základ tvoří rýžové burizony, takže nepřekypují zbytečnou energií, ale zato spoustou chuti a barvou, které jim dodává poctivá šťáva z ovoce. Nejvíc šťávy jim darovala jablka a u borůvkové varianty samozřejmě také borůvky, které jí spolu se šťávou z červené řepy a černé mrkve propůjčily i lákavě narůžovělou barvu. Křupavá struktura rýžových koláčků představuje ideální odpolední svačinu pro malé mlsounky už od 10 měsíců. A Good Gout BIO Kokosové polštářky a Good Gout BIO Mangové polštářky, to je vynikající směs obilovin a luštěnin, které dodává šmrnc špetka sušeného mléka bez laktózy. O příchuť a sladkost v ústech se stará kokos nebo mango, kterých je ale v polštářcích jen tolik, aby cukr v nich obsažený dětem neškodil.