• 1 z 2
 

Kendamil Mléčná kaše s banánem (150 g)

 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
13.12.2024
Měrná cena 59,93 Kč / 100 g
89,90 Kč
80,27 Kč bez DPH
   
Kód produktu 92000006
Značka Kendamil
Kategorie Mléčné kaše pro děti
 
EAN: 5056000505132
 

Mléčná kaše
s banánem

150 g

Krabice kaše Kendamil
4+
s mlékem
bez
maltodextrinu

150 g

Bez přidaného cukru1
Bez palmového oleje
Pro vegetariány
Obiloviny (53 %) (hydrolyzovaná rýžová mouka, kukuřičná mouka), sušené odstředěné MLÉKO (26 %), sušená syrovátka (MLÉKO), banánové vločky (6 %), rostlinný řepkový olej, minerální látky (uhličitan vápenatý, síran zinečnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, thiamin (vitamín B1), vitamín B2, vitamín B6, niacin, kyselina listová, kyselina pantothenová, biotin), přírodní aroma.

Nutriční hodnoty

(Na 100 g výrobku)
1655
kJ
391
kcal
3.5
g
Tuky2
75
g
Sacharidy3
1.5
g
Vláknina
14
g
Bílkoviny
0.3
g
Sůl
360
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
Vitamín D3
5.8
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
Vitamín C
0.75
mg
Thiamin
1
mg
Riboflavin
0.6
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
Niacin
12.5
μg
Biotin
45
μg
Kyselina listová
2.3
mg
Kyselina
pantothenová
0.12
g
Sodík
450
mg
Vápník
7.2
mg
Železo
4.2
mg
Zinek
2 Z toho nasycené mastné kyseliny 0.6 g. 3 Z toho cukry 30 g.

Příprava

Vrchovatá lžíce
Do misky dejte přibližně 2 polévkové lžíce (20 g) sypké kaše.
Poté přidejte přibližně 4 polévkové lžíce (60 ml) teplé (nedávno převařené) vody.
5
min
Miska s míchající lžičkou
Dobře promíchejte, nechte vychladnout a před podáváním zkontrolujte teplotu.
Tip na recept

Banánovo-špenátové muffiny

Budete potřebovat:

5 pl banánové kaše, 1/3 banánu, 1/2 hrsti čerstvého špenátu, 1 bílek, špetku kypřicího prášku
Postup:

Vše spolu promixujeme, naplníme formu na muffiny a pečeme na 180°C 25–30 min.
Queen's Award
60 years heritage

Máte dotaz? Napište nám

To chci zkusit
1 Pouze přirozeně se vyskytující cukry
Doporučení pro alergiky: Alergeny označeny tučně.
Hmotnost 0.192 kg
Věk dítěte (?) od ukončeného 4. měsíce, od ukončeného 7. měsíce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: