Maminky, žádné obavy. Kendamil zůstává, Brexit ho nezastaví

Brexit a Kendamil

Velká Británie se z nějakého důvodu sice rozhodla odejít z Evropské Unie a jít svojí cestou, ale pro Kendamil to neznamená konec v Evropě. Maminky se nemusí bát, že by Brexit jakkoliv ovlivnil výrobu, dodání nebo prodej dětské výživy Kendamil.

Britský Kendamil se vyrábí především z mléka spokojených krav a koz, které se pasou na zelených loukách v blízkosti chráněné krajinné oblasti Národního parku Lake District na severu Anglie.

Značka působí na českém a slovenském trhu tři roky a našla si cestu ke spokojeným maminkám i tatínkům, kteří se nemusí obávat, že by Brexit mohl způsobit nějaké komplikace s nákupem produktů Kendamil. Z ostrovního státu bude i po Brexitu na evropský kontinent i nadále proudit dostatečná zásoba. A to dokonce větší než doposud.

V Kendamilu společně s našimi partnery pracujeme na tom, aby se naše produkty prodávali nejen na našem oficiálním e-shopu Healthfactory.cz, ale stále rozšiřujeme prodejní síť e-shopů, obchodů, prodejen, drogerií a lékáren, kde je možné Kendamil koupit.