Jak se cítit pohodlně během menstruace?

To je otázka, kterou si klade spousta žen. Věděli jste například, že žena má průměrně během svého života menstruaci přibližně 400x? To rozhodně není malé číslo. Pro většinu žen je navíc toto období velice nepříjemné. Jenže každé ženě vyhovuje něco jiného a může tak mít velmi specifické požadavky. Kvalitní dámská hygiena však může přispět jak k fyzické, tak i k psychické pohodě.

Naštěstí finská značka Vuokkoset má na výběr z několika kategorií a je schopna zajistit nejen maximální ochranu, ale zároveň i něžnou péči, ať už děláte cokoliv. Všechny vložky a tampony jsou běleny 100% čistým kyslíkem bez použití chlóru, tím pádem jsou i bez dioxinů. V současné době jde o nejbezpečnější a nejšetrnější variantu bělení těchto produktů.

Extrémně savé, neuvěřitelně tenké a hedvábně jemné

To jsou vložky z řady Vuokkoset White. Jejich další výhodou je i to, že neobsahují parfemaci, takže zbytečně nedráždí intimní partie. Jsou vyvíjeny ve spolupráci s Finskou alergologickou, dermatologickou a astmatologickou federací a neobsahují žádné alergenní látky. Díky tomu jsou šetrné i k citlivé pokožce. Vybírat můžete z klasických vložek s křidélky i bez nich nebo slipových vložek různých absorpčních schopností.

Ochrana a dokonalý komfort BIO bavlny

Řada Vuokkoset BIO je ekologické, ale zároveň dostupné řešení pro ty ženy, kterým záleží na životním prostředí. Splňuje stejné kvality jako základní řada Vuokkoset White, základem je však certifikovaná organická bavlna. Díky tomu je celá řada plně kompostovatelná včetně jejích obalů. Zde si můžete vybrat z různých velikostí tamponů, vložek s křidélky nebo slipových vložek.

Šetrnost k pokožce i životnímu prostředí

Pro náročnější ženy, kterým nevadí větší prvotní investice, Vuokkoset připravil i menstruační kalíšek ve dvou velikostech. Ten je vyroben z lékařského silikonu (TPE), který je pro tělo zcela bezpečný a plně kopíruje pohyby těla při sezení, chůzi nebo cvičení. Je určen pro opakované použití a lze jej nosit až 12 hodin bez povšimnutí. Jedná se tak o maximálně ekologické řešení.

Ať už si vyberete z jakékoliv řady značky Vuokkoset, mějte na paměti, že při výrobě všech produktů jsou využívány pouze obnovitelné zdroje energie a celá továrna je soběstačná. A skvělý bonus navíc – tato značka je první na světě ve své kategorii, která je uhlíkově neutrální. Šetrnost k pokožce je spolu s odpovědností k životnímu prostředí jednou z jejich nejvyšších priorit.