1 milion Kč pro ukrajinské děti

Milion pro ukrajinske deti

Částku, kterou jste u nás utratili mezi 3. a 13. březnem, jsme zaokrouhlili na rovného půl milionu korun, a jak jsme slíbili, kojeneckou výživu v této hodnotě zasíláme ukrajinským maminkám a jejich dětem. Spolu s předešlou zásilkou se díky vám podařilo poslat pomoc už v hodnotě 1 milion Kč. Děkujeme!

Díky vaší podpoře se podařilo něco fantastického! Od 3. do 13. března jste u nás vytvořili objednávky v hodnotě 487 306 Kč. Slíbili jsme, že částku, kterou u nás v této době utratíte, proměníme na kojeneckou výživu, a tu pošleme ukrajinským maminkám pro jejich děti. Aby částka nebyla kostrbatá, dorovnali jsme ji na 500 000 Kč a slib plníme. Další várka kojenecké výživy už teď míří do Skautského institutu, který ji roztřídí do menších balíčků a pošle tam, kde ji teď nejvíc potřebují.

Všem, kteří jste se na pomoci podíleli, moc děkujeme! Díky vám se spolu s předešlou zásilkou podařilo ukrajinským dětem odeslat pomoc už v hodnotě 1 milion korun. Je to obrovský projev rodičovské solidarity, díky! Z celého  si teď všichni přejeme, aby pomoc byla co nejúčinnější. A hlavně: aby tohle všechno už skončilo, maminky s dětmi se mohly vrátit domů a i ukrajinské děti prožily dětství, jaké si zaslouží všichni naši nejmilovanější.