EKO Plenky Muumi Baby ocenili ti nejnáročnější testeři!

Muumi Baby

Podle čeho pro jejich děťátko vybrat skutečnou kvalitu? Přece podle zkušeností ostatních rodičů! Test dětských jednorázových plenek a plenkových kalhotek značky Muumi Baby na největším českém rodičovském internetovém portálu eMimino.cz ukázal, že jejich vlastnosti a kvalita jsou vynikající. Malí testeři byli víc než spokojení, a proto jim rodiče udělili naprosto skvělé hodnocení.

Na největším českém internetovém webu zaměřeném na děti eMimino.cz proběhl letos v březnu test, který prověřil kvalitu dětských plenek a plenkových kalhotek Muumi Baby. A dopadl naprosto skvěle! Malí testeři byli spokojení, takže jejich rodiček výjimečné vlastnosti plenek Muumi Baby ocenili na jedničku. Abychom byli přesní, jejich kvalitu a jedinečné vlastnosti ohodnotili na 96 %! A čeho si na plenkách a plenkových kalhotkách Muumi Baby cenili nejvíc? 

Spolu s ohleduplností k jemné dětské pokožce je absolutně nejdůležitější vlastností plenek jejich schopnost odvést vlhkost a dětskou pokožku udržet v suchu. „Plenky jsou super, vydržely nám celou noc, aniž by protekly, což u jiných většinou protekly. Hlavně nejsou navoněné a snadno se navlékají a dobře sedí. Takže za nás plenky doporučujeme,“ říká jedna z maminek (Lillynka20).

„Tyto plenky jsou super. Začnu hezkým designem a potom jsou plenky příjemné na dotek. Na rozdíl od jiných bych řekla, že nejsou tak tenké. U jiných kalhotových plen se vždy stalo, že když dcera ležela na boku nebo jinak než na zádech, vždycky se pročůrala přes nohavice. U této značky se to nestalo. Dceři vydrží celou noc, což je u kalhotových plen neslýchané!“ konstatuje další spokojená maminka (Hanias).

„Navzdory tomu, že jsou silnější než jiné pleny, nejsou moc tlusté. V minulosti jsem měla problém s pročůráním u jiných kalhotových plen, zejména když mé dítě leželo na boku nebo jinak než na zádech, ale u této značky se to nestalo. Pleny vydrží celou noc, což je pro kalhotové pleny neobvyklé,“ přidává se další spokojená maminka (zebri). „Moc děkujeme za možnost plenky Muumi Baby Pants 5 otestovat. Syn i já jsme byli velice spokojení. Plenky jsou příjemné na dotek, měkoučké, bez zápachu. Pojmou velké množství tekutiny a dobře sají. Jsem mile překvapená, že ani jednou neprotekly,“ dodává další maminka (Davídek19), která dále zmiňuje, že plenky všechnu vlhkost dokonale absorbovaly, což zabránilo jejímu kontaktu vlhkosti s pokožkou jejího syna.

Protože se pokožka malých dětí teprve vyvíjí, je velice tenká a citlivá. Na výběru surovin, které s ní přicházejí do kontaktu, si proto dáváme velmi záležet a neděláme žádné kompromisy. Naše pleny jsou vyrobeny pouze s použitím nejbezpečnějších a nejčistších materiálů z udržitelných zdrojů a neobsahují žádné alergenní látky. Celulóza pro jejich výrobu pochází z finských lesů a nese certifikaci FSC. Plenky jsou běleny 100% čistým kyslíkem bez použití chlóru – a tedy i bez dioxinů. V současnosti jde o nejbezpečnější a nejšetrnější variantu pro pokožku děťátka. Při výrobě plenek spolupracujeme s Finskou alergologickou, dermatologickou a astmatologickou federací a pro jejich výrobu využíváme „čistou energii“ pocházející z naší vlastní solární elektrárny nebo z vodních elektráren. Veškerý „odpad“ dokážeme přeměnit na další materiál nebo použitelnou energii, takže při výrobě našich plenek vlastně žádný odpad nevzniká.

Při vývoji plenek a plenkových kalhotek se řídíme pravidlem, aby „rostly“ spolu s dětmi a vždy jim dobře seděly a nikde netlačily. Zadní a boční gumičky absorpčních plenek zaručují, že perfektně drží i při zvýšeném pohybu a zabraňují únikům. „Kalhotky se snadno navlékaly i sundávaly. Nic neproteklo. Bonusem je šetrnost k pokožce a k přírodě a hezký design kalhotek. Byli jsme velmi spokojeni,“ popisuje další z hodnotících maminek (VerčaŠ89).

„Velikostně dobře sedí, syn od nich nebyl nikde otlačený. Přidanou hodnotou je jejich šetrnost k přírodě a originální design,“ potvrzuje testující maminka (Davídek19), která kromě praktických vlastností vyzdvihuje také líbivý design. Ten je spolu s dobrou savostí a šetrností k pokožce důležitý i pro další hodnotitelku (Pajishka): „Krásný pro mě nostalgický design s Mumínky. Plenky jsou bez parfemace, dobře sají, neopruzují pokožku jako jiné pleny, dobře drží, a i když se zdají být maličké, dobře se roztáhnou.“

Stejně jako u kalhotek, oceňují maminky také jejich šetrnost k dětské pokožce u plenek (Lucie221188): „Měla jsem možnost vyzkoušet pleny Mummi Baby a musím říct, že jsou opravdu skvělé. Moje malá holčička má hodně citlivou pokožku, a tak musím pečlivě vybírat, co její pokožka snese. Tyto nám vyhovují, protože, neobsahují chlór a jsou bez parfemace. Malá není vůbec opruzená, takže jiné pleny už používat nebudeme.“

O spokojenosti dětí svědčí i vyjádření dalších maminek (vlahy): „Testovali jsme Ekologické plenky Mummi Baby 4. Na první pohled zaujmou krásným designem – Mummíci jsou u dětí oblíbení. Stejně tak to bylo u Adámka. Jakmile je vyzkoušel, nechtěl už jiné. Pořád ukazoval na obrázky a říkal, že jsou jen jeho. Plenky perfektně padnou a mají výbornou savost. Za nespornou výhodu považuji to, že se po nich dítě neoprudilo.“

„Testovali jsme plenky velikost č. 4. Velikost sedí jako ulitá. Ani jednou neprotekly, jsou krásně savé. Plenka vydržela 12hodinový spánek i dlouhou cestu v autě bez katastrofy. Design je roztomilý a dětem se tuze líbí. Nezaznamenali jsme žádnou nežádoucí reakci. Za nás mají pleny 5 hvězd,“ pochvaluje si další maminka (Novandelka91).

 

„Předně neprotekly, a to ani v noci! Mají trochu jiný styl skládání a jsou trošku širší než jiné plenky, ale už na omak je znát, že jsou kvalitní: papírové, hebké a prodyšné. A to je pro mě klíčové, protože syn má tendenci se zapruzovat na zadečku i v záhybech. Líbí se mi trochu crazy design plenek, jejich složení a to, že jsou bez chlóru,“ pochvaluje si maminka (lalida272000).

„Syn má sklon k plenkové dermatitidě, a proto kupujeme jen plenky bez chlóru. Jestli jsem byla z něčeho za poslední dobu nadšená, tak právě z těchto plenek. Mimo to, že jsou totálně měkoučké, skvěle sají, jsou bez chlóru, nesmrdí po žádné chemické látce a jsou naprosto geniální v tom, jak padnou. Běžné plenky musíme v ohybu trošku promnout, a pokud je uvnitř materiál, který po nasátí ‚zgelovatí‘, může se pomuchlat a nesaje pak tak dobře. Tyto plenky jsou složené ne na půl, ale na třetiny, takže v oblasti genitálu je část nepřehnutá. Boží, skvělý, úžasný,“ přidává se další (Jana JR).

„Děkujeme, děkujeme, děkujeme. Jsem ohromně vděčná, že jsem mohla vyzkoušet tyto plenky. Hledala jsem plenky bez chlóru a v drogerii viděla tyto. Jsem ráda, že jsme je mohli zkusit. Už u nich zůstaneme,“ uzavírá další ze spokojených maminek (justjane).