Akce
  • 1 z 2
 

SALVEST Põnn BIO Hovězí stroganov s pastinákem (240 g)

 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.4.2024
Běžná cena 79,90 Kč
Ušetříte 16 Kč (–20 %)
Měrná cena 26,63 Kč / 100 g
63,90 Kč
57,05 Kč bez DPH
   
Kód produktu 78051
Značka Salvest Põnn
Kategorie Masozeleninové dětské příkrmy
 

Na hovězí Stroganov jsme použili šťavnaté hovězí maso té nejvyšší kvality. Jemné maso doplňuje heboučká chuť pastináku, která spolu s dýní a bylinkami vytváří dokonalou harmonii chutí. Obsah železa v mase přispívá ke správné krvetvorbě a zelenina zásobuje malá bříška vlákninou. Chuť jsme zjemnili kapkou zakysané smetany.


- Vyvinuto přední pediatričkou Reet Raukas

- Pečlivě vybrané suroviny

- Ve spolupráci s lokálními farmáři v Estonsku


Složení: Bio pastinák (22 %), voda, bio brambory, bio hovězí maso (9 %), bio dýně, bio cibule, bio hrášek, bio zakysaná SMETANA, bio rajčatový protlak, bio bramborový škrob, bio řepkový olej, bio mletá paprika, bio petržel, bio pepř. Zelenina 60 %. Obsahuje LAKTÓZU. Bez lepku. Alergeny jsou označeny VELKÝM písmem.

Výživové údaje na 100 g: Energie 317 kJ / 76 kcal; tuk 2,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; sacharidy 8,7 g, z toho cukry 2,7 g; bílkoviny 3,1 g; sůl 0,03 g.

Návod na přípravu: Při otevření musí víčko klapnout. Příkrm nebo porci ohřejte na 40 °C a promíchejte nejlépe plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Před podáváním zkontrolujte teplotu.


Důležité upozornění: Zeleninovo-masový příkrm. Zvláštní potravina pro děti od ukončeného 12. měsíce. Sterilováno.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě. Neohřátou část uchovávejte v uzavřené skleničce a spotřebujte do 72 hodin. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu.


Výrobce: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estonsko.
Distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.salvest.cz, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Hmotnost 0.402 kg
Věk dítěte (?) od ukončeného 12. měsíce
Vlastnosti BIO, bez lepku
Typ obalu (?) Sklo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: