Když se pravá chuť spojí s českou poctivostí aneb Good Gout má nového kamaráda!

Francouzská gurmánská značka dětských biopříkrmů Good Gout, která děti učí rozpoznávat pravé chutě, má od nynějška nového kamaráda. Je jím Ababu kámoš, český ušatý zajíc s kapsičkou na bříšku, kam se akorát tak vleze dobrota od Good Gout. Děti se tak od teď můžou těšit z roztomilého kamaráda, který jim spolu s kapsičkami Good Gout pomůže vytvořit správné stravovací návyky. A kamarádit spolu můžou opravdu dlouho. Klidně od teď až do školky. Nebo vlastně možná i celý život! 

Spojuje nás kvalita

Good Gout i Ababu mají hodně společného. Kromě toho že si dávají záležet na výběru těch nejlepších surovin, z kterých jsou vyrobeny, jsou přímo vzorem řemeslné poctivosti při jejich zpracování.

Good Gout klade důraz na jednoduchou recepturu a originální ingredience, a proto jeho dobrůtky obsahují minimum ingrediencí, přičemž jedna složka je vždy hlavní. To proto, aby se děti naučily snadno jednotlivé chutě rozeznávat, díky čemuž je pro ně pak snadnější vybudovat si správné stravovací návyky. To vše pod taktovkou michelinského kuchaře Chistopha Haye.

Hračky Ababu vznikají v řemeslné dílně v Podbořanech z těch nejkvalitnějších látek potištěných u nás v Česku, a to podle návrhu Jitky Charvátové. Ta před několika lety opustila vedoucí místo v kreativní agentuře a dala dohromady tým zapálených lidí, který dnes vdechuje život jedinečným českým hračkám a doplňkům značky Ababu.

Za kvalitu ručí certifikáty

Tak jako se Good Gout může pyšnit certifikátem bio, je i materiál plyšáků Ababu držitelem certifikátu Oeko Tex Standard 100 Class 1, což znamená, že je vhodný pro děti už od narození. Všechny ušité výrobky nesou označení CE a certifikaci na hračku pro úplná miminka. Hračky pro děti vytváří na severu Čech tým zkušených švadlenek, které jsou za jejich práci férově ohodnoceny, což znamená, že pokud si takovou hračku chcete koupit, je bude její cena vyšší než už hračky vyrobené někde v Asii. Kvalitní materiály spolu s precizním šitím jsou nicméně zárukou, že plyšák vydrží i pro další mimika v rodině. A poctivý potisk na něm budou obdivovat ještě i vaše pravnoučata!

Ababu kámoše můžete mít i u vás!

Od posledního února a po celý letošní březen mají všichni ti, kteří zakoupí jakýkoliv produkt značky Good Gout ​a nejpozději do 31. března 2024 se zaregistrují do slosování na stránkách soutěže, šanci vyhrát Ababu králíčka a k němu navíc i poukaz na prémiovou dětskou výživu, kterou ocení i ty nejmlsnější jazýčky! Jedinečného králíčka, o kterého se soutěží, vytvořila Jitka Charvátová přímo na míru dobrůtkám značky Good Gout, takže se nemůže jmenovat jinak než Goody! Pokud splníte podmínky soutěže a budete mít štěstí, stane se prvním nerozlučným kamarádem vašich dětí a také vaším neocenitelným pomocníkem pro jejich zabavení a zklidnění.