Proč nakoupit právě u nás?
Popis
EAN: 3760269314689
Prospívá malým gurmánům a šetří planetu
Vyrobeno
ve Francii
ve Francii
75 %
bio plnotučné
MLÉKO
MLÉKO
3,7 % bio maniokový škrob, koncentrovaná bio citronová šťáva, zahušťovadlo: bio karubin a pectin, jogurtová kultura
Nenahrazuje mateřské ani pokračovací kojenecké mléko. Obsahuje LAKTÓZU.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energie
290/69
kJ/kcal
290/69
kJ/kcal
Tuky1 3,3 g
Sacharidy2 7 g
Vláknina 0,7 g
Bílkoviny 2,6 g
Sůl3 0,08 g
Sodík 0,03 g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g. 2 Z toho cukry 2,9 g. 3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
100% BIO
S obsahem plnotučného mléka
0 % přidaného
cukru4
cukru4
Hladká textura
Obsahuje laktózu
Recyklovatelný obal
Dobře promíchejte.
Vylijte do misky.
Nebo přímo na lžíci.
Dobrou chuť!
Růst s chutí
Receptury jsou vytvořeny ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem Christophem Hayem a odborníky na výživu.
Přidali jsme jen to, co je potřeba
Žádné konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva...Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdete ve svých skříních, jako byste si je připravili sami! Až na to, že jsme to udělali za vás.
Učíme děti
zdravě jíst
Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky.
Suroviny z BIO zemědělství
Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí. A naší planety.
Good Gout je hrdým členem B‑CORP
B-Corp je celosvětová komunita stejně smýšlejících společností hledajících rovnováhu mezi výrobou a ziskem. Good Gout splňuje přísné sociálně-environmentální normy a bere v úvahu dopady svého jednání na všechny zúčastněné strany: zaměstnance, obchodní partnery, zákazníky, společnost a životní prostředí.
Na to mám chuť!Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 23.
4 Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.
Potravina pro zvláštní výživu. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.
Hmotnost | 0.25 kg |
Věk dítěte (?) | od ukončeného 6. měsíce |
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář