BIO
UNI Salvest MUUTI BIO Jablko mango cerny rybiz s cervenou repou 6x110g 4740073073698
  • 1 z 4
 

6x SALVEST Muuti BIO Jablko, mango a černý rybíz s červenou řepou (110 g)

 

Ovocno-zeleninový příkrm s rýžovým proteinem pro děti od ukončeného 8. měsíce.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
23.10.2020
257,90 Kč / ks
224,26 Kč bez DPH
   
Kód produktu 73698/6
Značka Salvest Muuti
Kategorie Ovocné dětské příkrmy
 

Kapsička s praktickým uzávěrem obsahuje pouze jablečné a mangové pyré. Skvělou barvu mu dodává pyré červené řepy, které v jeho snaze podporuje pyré z černého rybízu. To vše v bio kvalitě a s pořádnou porcí vitamínů. Naopak neobsahuje žádný další cukr, umělá barviva, aromata a ani konzervanty. Pokud by ji váš malý strávník náhodou neslupnul na posezení, klidně ji znovu zavřete a zbytek mu nechte na později. Výrobek je tepelně opracovaný a jeho trvanlivost zajišťuje šetrná pasterizace.

Návod na přípravu: Výrobek je připraven k použití, a pokud je skladován při pokojové teplotě, není třeba jej ohřívat. Obsah kapsičky je vhodné podávat dětem malou lžičkou. Začněte jednou až dvěma čajovými lžičkami denně a množství postupně zvyšujte. Kapsička není určena k ohřevu v mikrovlnné troubě.

Složení: Bio jablečné pyré (38 %), bio mangové pyré (35 %), bio pyré z červené řepy (15 %), bio pyré z černého rybízu (12 %). Bez lepku.

Výživová hodnota na 100 g: Energie 271 kJ / 64 kcal; tuk 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; sacharidy 14 g; z toho cukry 12 g; bílkoviny 0,8 g; sůl 0 g. Potravina pro zvláštní výživu.

Skladování: Neotevřený výrobek se skladuje při běžné pokojové teplotě. Otevřenou kapsičku znovu uzavřete a skladujte v chladničce po dobu maximálně 24 hodin. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.

Výrobce: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estonsko.

Distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Hmotnost 0.8 kg
Věk dítěte (?) od ukončeného 8. měsíce
Vlastnosti BIO, bez lepku, bez laktózy
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.