Vánoční pečení s kašemi Kendamil

Vánoce se blíží a s nimi i čas pečení. Pokud jste maminka na mateřské dovolené nebo nehodláte trávit pečením spoustu času, zkuste připravit rychlé a chutné vánoční cukroví z kaší Kendamil. Děti si je zamilují, takže je možná coby chutnou svačinku nebo zdravější variantu mlsání zařadíte do vašeho kulinářského repertoáru celoročně.

Kaše Kendamil jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin a představují rezervoár mnoha důležitých živin. Navíc obsahují jen přirozeně se vyskytující cukry, tedy ty, které do jednotlivých ingrediencí vložila sama příroda. Díky tomu vykouzlíte rychlé a lahodné pochoutky vhodné jak pro děti, tak pro všechny ty, kteří nechtějí moc sladit. Dopřejte si je během Vánoc i kdykoli jindy. A zcela bez výčitek. My jsme pro jejich přípravu použili kaše uvedené v receptech, vy ale můžete použít prakticky jakoukoliv z rodiny kaší Kendamil.

Skořicové sušenky

Postup: Všechny ingredience smícháme a vypracujeme do tuhého těsta, které tvarujeme pomocí vykrajovátek a ozdobných razítek. Pečeme v předehřáté troubě na plechu vyloženém pečicím papírem při 170 °C zhruba 12 minut.

Vhodné pro děti od ukončeného 7. měsíce.

 

Perníkové piškůtky

Postup: Všechny ingredience smícháme a vypracujeme těsto, které neobsahuje hrudky. Těsto vložíme do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečicím papírem tvarujeme malé piškůtky, které pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C zhruba 15 minut. Tip: Místo cukrářského sáčku můžete použít jakýkoli pevnější sáček, kterému ustřihněte rožek. Vzniklým otvorem pak vytlačujte těsto na plech.

Vhodné pro děti od ukončeného 7. měsíce.